Menu

Våra tjänster

Kakel & Klinkers

Har du koll på att kakel ska sitta på väggarna och klinker är det du går på? För den okunnige kan det vara svårt att skilja på vilket som lämpar sig bäst utifrån dina behov. På Bygg och Kakelgruppen arbetar vi enligt GVK med säkra våtrum, vilket gör att vi har behörighet att genomföra kakel och klinkersättning även vid badrumsrenoveringar. För oss är det viktigt att du känner trygghet genom hela processen – från början till slut. Därför vill vi att du ska veta att vi alltid utför arbeten med hög kvalitet.

Flytspackel

Vi utför allt från nytt golv i garaget till stora projekt på flygplatser. För oss är inget projekt för stort eller för litet. Flytspackling är den perfekta lösningen för att jämna till ojämnt underlag. Det fungerar även bra för att skapa ett fall till brunnar eller så kallat frånfall för att hindra eventuella vattenläckor som kan uppstå. Vi är Kiilto certifierade och för oss är det viktigt att du känner trygghet genom hela arbetet. Flytspackel har flera olika användningsområden – kontakta oss så berättar vi allt vi kan om flytspackel och vad vi kan göra för dig.

Badrum

Att ha ett badrum som du trivs i är viktigt. Om du inte anlitar rätt hantverkare från början kan det bli en kostsam renovering. Vi på Bygg och Kakelgruppen utför allt från golv till tak och är våtrumscertifierade, samt certifierade enligt BKR, vilket innebär att vi vet vad vi gör. Vi har behörighet att utföra renoveringar i våtrum och badrum. Oavsett om du vill ha det helkaklat eller önskar inbyggd förvaring – vi är din hantverkare!

Byggnation

Om-, ny- eller tillbyggnationer – vi utför alla olika sorters byggnationer för såväl privatpersoner som åt företag. På Bygg och Kakelgruppen har vi lång och gedigen erfarenhet av byggbranschen, det gör att vi alltid utför arbeten med kvalitet och noggrannhet oavsett hur stort eller litet projektet är. Vi är din hantverkare i alla lägen!